Maritim industri

Dukon AS leier ut fagarbeidere til store og små maritimrelaterte verksteder i hele Norge og faste og flytende installasjoner offshore.

Relevant bakgrunn og solid erfaring fra maritim industri er vårt varemerke og fremste fortrinn.

Eier og administrasjon i Dukon har meget lang "fartstid" fra ledelse ved store maritime verkstedbedrifter på sørlandet - og de siste 25 år som leder av store bemanningsfirma for utleie av personell til den samme  industrien. Derfor kjenner Dukon krav fra "begge sider av bordet".

Dukon leier ut fagarbeidere som har erfaring fra prefabrikasjon, montasje/installasjon, testing og ferdigstillelse, sjøsikring, modifikasjon, service og vedlikehold av store stål- og rørkonstruksjoner og skip- og skipsutstyr både på land og til havs.

Fagområder:

Industrirørleggere og instrumentrørleggere
Sveisere, sertifisert på Rørtråd, TIG og elektrodesveising (svart stål, rustfritt stål, titan, inconell, duplex, superduplex, kobbernikkel og aluminium).
Stålplatearbeidere, både på grove og tynne plater.
Industrimekanikere og maskinarbeidere
Riggere og stillasarbeidere
 
Isolatører
Formenn/Arbeidsledere og arbeidende baser
Mange av våre ansatte har offshore sikkerhetskurs og lang erfaring fra arbeid offshore. Kursbevis og sertifikater for, Traverskran, Gaffeltruck, Personløftere, Fallsikring, Rigging, Varmtarbeid o.s.v.
Vi har erfaring med de fleste materialtyper og mange av våre fagarbeidere er tverrfaglige som gir stor fleksibilitet og kostnadsbesparelser for våre kunder. Alle ansatte har Stillasbrukerkurs.